Over Greenleaf

Bob en Sylvia Caldwell, richtten Greenleaf op als een perk en plantenbedrijf in 1975. Het begon allemaal meer dan 40 jaar geleden met het eerste product, het originele geurende envelop sachet, dat nog steeds het op de natuur geïnspireerde kenmerkende product is.

Enkele tientallen jaren vooruit en Greenleaf Inc. is omgevormd tot een van de grootste fabrikanten van huisgeuren in de Verenigde Staten. Onze toewijding om een leider te zijn op de markt voor thuisgeuren heeft ertoe geleid dat het product in meer dan 90 landen wordt verkocht. Een team van parfumeurs, art designers en productontwikkelaars werkt voortdurend samen om de producten van Greenleaf op een natuurlijke manier te integreren in de moderne levensstijl van onze consument.

De groei die je weerspiegeld ziet in het nieuwe design, is geïnspireerd door de vraag vanuit de consumentenmarkt om mee te gaan in de huidige trends. Maar ook het verlangen om trouw te blijven aan onze wortels waar het meer dan veertig jaar geleden allemaal mee begon.

En onze belofte blijft hetzelfde: Een geur voor elk seizoen en een product voor elke kamer.

Greenleaf viert de kern van het merk en komt Full-cirkel als een organisatie die vrouwen steunt door de lancering van het initiatief Greenleaf Cares. Een deel van de verkoop van alle Greenleaf producten zal worden gedoneerd aan organisaties die helpen een einde te maken aan de cyclus van mensenhandel, wat momenteel de snelst groeiende misdaad is in de wereld

Zij zullen nauw samenwerken met deze organisaties om die strijd aan te gaan en om meer verandering en bewustzijn te creëren. Switch en Restavek Freedom zullen de eerste twee non-profit partners zijn die profiteren van Greenleaf Cares.

Daarnaast zijn wij al jaren Business Friend van War Child en gaat er ook nog eens een deel van de verkoop van alle producten naar deze non-profit organisatie. Ga voor meer informatie naar: https://www.greenleafcares.com/

Greenleaf Gifts Nederland wordt aangeboden door Sajovi B.V.
K.v.K Lelystad nr: 60379006 - Copyright 2020